Apex Speed Fest

Imagini

Informații

Data: 2 - 3 Septembrie 2023
Locul:Bucureşti, Piaţa Constituţiei

Descriere

În perioada 2-3 septembrie va avea loc festivalul APEX Speed Fest, în Piața Constituției (Casa Poporului).
Festivalul promite 2 zile de experiență spectaculoasă, plină de adrenalină pentru pasionații de motorsport de toate vârstele. Participantii se pot bucura de un show incendiar pe circuit, expoziții auto și moto sau chiar de Race Taxi, experiența de a sta în dreapta unui pilot profesionist pentru câteva ture pe circuit!
Un norocos participant are șansa de a câstiga propria mașină de curse, un autovehicul pregătit pentru competiție conform fișei tehnice FIA. Câstigătorul va fi anunțat LIVE în ultima zi de festival, pe 3 Septembrie. Biletele vor fi disponibile pe site-ul evenimentului, în rețeaua iabilet.ro și la caseriile evenimentului – participă la tombolă doar cei care au achiziționat cel mai târziu sâmbătă, 2 Septembrie, ora 23.59, unul din urmatoarele tipuri de bilete:

Abonament General Acces
Abonament VIP
Acces VIP 1 zi (2 Septembrie)
Acces VIP 1 zi (3 Septembrie)
*Regulamentul oficial al campaniei promoționale “Tombola APEX SPEED FEST” il găsiți pe site-ul oficial www.apexfest.ro.

Expoziția va purta spectatorii printr-o colecție inedită de mașini istorice, GT și Supercar, iar pentru pasionații de două roți, APEX Speed Fest aduce atât o expoziție în exclusivitate Harley Davidson cât și un show plin de adrenalină pe o roată. Sectorul de Drift prezintă puterea brută ținută sub un control precis de către piloții profesioniști în cadrul celei de a 4-a etape din Campionatul Național de Drift.

Spectatorii vor descoperi poveștile pline de istorie și vor admira frumusețea atemporală a automobilelor meticulos restaurate. Liniile bine definite și tehnologia de ultimă oră a automobilelor GT și Supercar vor completa contrastul dintre trecut și viitor, într-o expoziție impresionantă. Copii sunt și ei așteptați la eveniment, unde își pot dezvolta spiritul de competiție la zona de karting electric. Gratuitate au copiii cu varsta pana in 10 ani, dacă sunt însoțiți de părinți sau tutore legal care are bilet valid.

Atmosfera de festival va fi întreținută de o serie de DJ și concerte al unor artisti consacrați din România. Spectatorii vor avea 2 lounge-uri (General Acces & VIP) unde se pot relaxa și pot admira show-ul de pe circuit.


Despre organizatorii APEX Speed Fest, WIN Tureanu Motorsport si RoDrift:

WIN Tureanu Motorsport este o alianță a doua entități, ce dorește să promoveze motorsportul la un alt nivel în România. Unul dintre organizatori este pilotul de raliu Andrei Tureanu, ce a concurat de la puțin peste 20 de ani, iar în prezent își aduce aportul în această industrie prin divizia sa de dezvoltare de mașini de curse, cât și prin divizia de restaurări mașini oldtimer. Pasiunea pentru motorsport este împărtășită și de antreprenorul Cristi Pascu, actualul CEO al PSC Group, dezvoltatorul proiectelor imobiliare WIN cât și fondatorul galeriei de arta WIN Gallery.

RoDrift a facut cunoscut drift-ul ca disciplină sportivă şi a atras un numar impresionant de spectatori în jurul acesteia, într-un mediu organizat: Campionatul National de Drift, cea mai mare competitie a acestui sport din regiune. Povestea RoDrift a pornit în 2014 şi datorită puterii sale, a făcut ca în doar cinci ani, un club entuziast de amatori să devină o comunitate profesională, organizată după reguli bine definite sub egida Federației de Automobilism Sportiv și a Ministerului Tineretului și Sportului.

Marcile de referinta ale modelelor prezente la eveniment sunt: Mclaren, Porsche, BMW, Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce. În expoziția de istorice putem găsi autovehicule pregătite pentru competiție Lancia Fulvia, Audi S1 Grupa B, BMW 2002 împreună cu impresionantele modele atent restaurate sau conservate precum Studebaker President Speedster, Studebaker Commander supranumit și “Bullet Nose”, Tatra 603, Corvette C3 1972 și Corvette C1 1957.

 

Bilete

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?